Zmień świat

Zostań wolontariuszem wybranej organizacji pozarządowej. Zmieniaj świat na lepsze i rozwijaj swoje pasje i zainteresowania…

W projekcie „Aktywni Młodzi” zorganizujemy dla Ciebie wolontariat w wybranej organizacji. Dzięki temu zrobisz coś dobrego dla świata, ale i dla siebie. Nabędziesz doświadczenie, które jest tak cenione podczas ubiegania się o pracę, rozwiniesz swoje pasje i zainteresowania. A jeśli jeszcze nie wiesz co chcesz w życiu robić, kto wie, może odkryjesz powołanie. Co tu dużo mówić, tego trzeba spróbować!
Twój wolontariat potrwa od 3 do 8 miesięcy, będziesz pracował średnio 15h na miesiąc.
Po zakończeniu przygotujemy dla Ciebie portfolio wolontariackie. Twój przyszły szef będzie pod wrażeniem!

Brzmi ciekawie? Nie zastanawiaj się dłużej i zgłoś się do projektu! Zadzwoń do nas lub odwiedź nasze biuro. Będzie nam bardzo miło Cię poznać.

Uczestnicy o projekcie:

Ciekawy projekt. Zdecydowałam się do niego zgłosić. Nie mogę się doczekać pierwszych warsztatów.

Monika

Zgłosiłem się do projektu, ponieważ chciałbym zostać wolontariuszem w jakiejś organizacji, która niesie dobro. Fajnie, że ktoś za mnie zorganizuje wszystkie formalności, a ja będę mógł działać.

Tymon

Zgłosiłam się z koleżanką. Projekt za darmo i dostaniemy certyfikaty, które przydadzą się później w pracy. Super!

Anna