Zmień świat

Zostań wolontariuszem wybranej organizacji pozarządowej. Zmieniaj świat na lepsze i rozwijaj swoje pasje i zainteresowania…

W projekcie „Aktywni Młodzi” zorganizujemy dla Ciebie wolontariat w wybranej organizacji. Dzięki temu zrobisz coś dobrego dla świata, ale i dla siebie. Nabędziesz doświadczenie, które jest tak cenione podczas ubiegania się o pracę, rozwiniesz swoje pasje i zainteresowania. A jeśli jeszcze nie wiesz co chcesz w życiu robić, kto wie, może odkryjesz powołanie. Co tu dużo mówić, tego trzeba spróbować!
Po zakończeniu przygotujemy dla Ciebie portfolio wolontariackie. Twój przyszły szef będzie pod wrażeniem!

Brzmi ciekawie? Nie zastanawiaj się dłużej i zgłoś się do projektu! Zadzwoń do nas lub odwiedź nasze biuro. Będzie nam bardzo miło Cię poznać.

Uczestnicy o projekcie:

Ciekawy projekt. Zdecydowałam się do niego zgłosić. Nie mogę się doczekać pierwszych warsztatów.

Monika

Zgłosiłem się do projektu, ponieważ chciałbym zostać wolontariuszem w jakiejś organizacji, która niesie dobro. Fajnie, że ktoś za mnie zorganizuje wszystkie formalności, a ja będę mógł działać.

Tymon

Zgłosiłam się z koleżanką. Projekt za darmo i dostaniemy certyfikaty, które przydadzą się później w pracy. Super!

Anna